dimarts, 13 de febrer del 2018

Nuevo anuncio: "Bon dia a totes i a tots: …"

Classroom
Hola, Grecs:
Adrià Benet ha publicado un anuncio nuevo en Els Grecs 2017 2018 Quart de les Valls.
Anuncio
Bon dia a totes i a tots:

RadioEscola llança el seu programa número 15. En ell anunciem una campanya molt important anomenada "L'Educació ens dignifica, Sí al Valencià". Parlem amb Vicent Moreno, president de l'entitat Escola Valenciana, qui ens conta més detalls sobre aquesta campanya que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer a València.

A més a més, aquesta setmana els protagonistes són tres col·legis: l'Alfàs de Pedreguer a la Marina Alta, la Mediterrània a Orpesa a la comarca de la Plana Alta i el centre Benavites Quart de les Valls a la comarca del Camp de Morvedre.

Tots tres ens porten unes seccions molt boniques. Coneixerem a un músic que és un emblema a #Benavites. Esbrinarem els secrets de la coca mal feta amb els d'#Orpesa, i descobrirem quins beneficis té la #meditació amb els de #Pedreguer.

Ah! i no oblideu, que com cada setmana escoltarem el conte Sambori, farem un repàs per l'actualitat de l'entitat Escola Valenciana així com pels millors grups de música en valencià i com no, també comptarem amb lajuda de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, amb qui aprendrem noves frases fetes que de segur us seran molt útils.

Sonant a Pequeradio TV, Universitat Jaume I (pàgina en valencià), Ràdio Terra i la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

PODCAST: https://www.ivoox.com/radio-escola-15-audios-mp3_rf_23630088_1.html

Moltes gràcies



Alba
ABRIR
Si no quieres recibir correos electrónicos de Classroom, puedes cancelar la suscripción.
Logotipo de Google
Google Inc.
1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View, CA 94043 (EE. UU.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada